Cosul este gol!

SEAP-SICAP  Produsele editurii ELICART se pot achizitiona si prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice S.E.A.P. / S.I.C.A.P., telefonic sau online. La comenzile online vă rugăm să menționați la Observații că doriți publicarea pachetului în catalogul electronic S.E.A.P. - după înregistrarea comenzii vă vom contacta pentru a demara procesul de achiziție.

E-mail

Pagini din interiorul cărţii!

POVEŞTILE IERNII

GRATUIT - Jurnal creativ de lectură

Format 20 x 26
Nr. pagini 44 + 16

________________________________

Preț: 15,00 lei
Categorie: Clasa a III-a
Codul produsului: AP-001

________________________________

Descriere

Iarna este un anotimp al jocurilor, al bucuriilor şi al darurilor. Cartea aceasta este mai mult decât un volum de lecturi, este un adevărat cadou plin de surprize şi aventuri!
Citind-o, vei afla de ce bradul este veşnic verde, vei descoperi, împreună cu Matilda, că Moş Crăciun există, vei călători pe un nor pufos alături de Fulg-de-nea şi vei privi lumea de sus, din înaltul cerului. Apoi vei afla unde pleacă oamenii de zăpadă când se apropie primăvara şi îl vei cunoaşte pe... fratele lui Moş Crăciun! Ai citit corect, Moş Crăciun are un frate, care este amuzant şi poate repara jucăriile stricate ale copiilor.
Am pregătit pentru tine şi câteva activităţi practice, astfel încât să nu te plictiseşti nicio clipă. Vei învăţa să desenezi un pom folosind palmele, apoi vei schiţa un monstruleţ albastru… devorator de biscuiţi! La final, te aşteaptă un test-surpriză! Rezolvă-l şi vei şti care dintre ajutoarele Moşului ai putea să devii: un spiriduş, un ren sau – de ce nu? – un om de zăpadă.
Suntem siguri că, citind această carte, iarna va fi mai frumoasă şi mai distractivă pentru tine!

GRATUIT

Jurnal creativ de lectură - 16 pag. color

Comentarii