Cosul este gol!

SEAP-SICAP  Produsele editurii ELICART se pot achizitiona si prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice S.E.A.P. / S.I.C.A.P., telefonic sau online. La comenzile online vă rugăm să menționați la Observații că doriți publicarea pachetului în catalogul electronic S.E.A.P. - după înregistrarea comenzii vă vom contacta pentru a demara procesul de achiziție.

E-mail

Pagini din interiorul cărţii!

Elefănțelul Eddie

Autori Johnny Gruele
Format 20,5 x 29 cm
Nr. pagini 16

________________________________

Preț: 10,00 lei
Codul produsului: CP-001

________________________________

Descriere

Eddie nu este un elefănțel oarecare. El este cel mai simpatic și mai prietenos pui de elefant de care ai auzit vreodată! În călătoria sa prin junglă, Eddie va trăi incredibile peripeții, alături de o mulţime de prieteni. Dacă vrei să descoperi locul secret unde cresc acadele direct din pământ sau vrei să te convingi că elefanții se pot plimba pe bicicletă, trebuie să citești această carte! Elefănțelul Eddie este o poveste despre generozitate, despre devotament și prietenie sinceră.
Încearcă să fii şi tu ca Eddie, să ajuţi şi să dăruieşti fără să aştepţi nimic în schimb. Vei vedea, că asemeni personajului acestei poveşti, vei fi mai fericit şi mai împlinit.

 

BONUS - mapă digitală

Cumpărând Elefănţelul Eddie, poți descărca GRATUIT Fișele de lectură care însoțesc cartea. Această mapă digitală conține exerciții interactive de înțelegere a textului, exerciții de vocabular și alte activități captivante, legate de povestea citită.

Comentarii