Cosul este gol!

SEAP-SICAP  Produsele editurii ELICART se pot achizitiona si prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice S.E.A.P. / S.I.C.A.P., telefonic sau online. La comenzile online vă rugăm să menționați la Observații că doriți publicarea pachetului în catalogul electronic S.E.A.P. - după înregistrarea comenzii vă vom contacta pentru a demara procesul de achiziție.

E-mail

Pagini din interiorul cărţii!

Elefantul

Autori Alexandr Kuprin
Format 20 x 28 cm
Nr. pagini 24

________________________________

Preț: 12,00 lei
Codul produsului: CP-003

________________________________

Descriere

Micuţa Nadia este bolnavă. Nu o doare nimic, dar este foarte tristă şi tare plictisită. Nu o mai atrag nici păpuşile preferate, nici cele mai interesante jocuri, nu mai vrea să mănânce nici îngheţată, nici prăjituri delicioase. Mama şi tatăl ei sunt dispuşi să îi îndeplinească orice dorinţă, să o binedispună în orice fel, doar pentru a-i alunga plictiseala şi a-i readuce zâmbetul pe buze. Din păcate, fetiţa nu îşi doreşte nimic! Asta până într-o bună dimineaţă, când Nadia se trezeşte ceva mai veselă şi o întreabă pe mama ei:
„Mama... aş putea primi... un elefant? Doar că nu îl vreau pe acela desenat în carte... Eu mi-aş fi dorit un elefant adevărat!”
Ce părere aveţi: oare i se va îndeplini dorinţa? Credeţi că părinţii ei chiar îi vor cumpăra un elefant adevărat? Răspunsul îl veţi afla citind această poveste fermecătoare!

 

BONUS - mapă digitală

Cumpărând Elefantul, poți descărca GRATUIT Fișele de lectură care însoțesc cartea. Această mapă digitală conține exerciții interactive de înțelegere a textului, exerciții de vocabular și alte activități captivante, legate de povestea citită.

Comentarii