Cosul este gol!

SEAP-SICAP  Produsele editurii ELICART se pot achizitiona si prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice S.E.A.P. / S.I.C.A.P., telefonic sau online. La comenzile online vă rugăm să menționați la Observații că doriți publicarea pachetului în catalogul electronic S.E.A.P. - după înregistrarea comenzii vă vom contacta pentru a demara procesul de achiziție.

E-mail

Pagini din interiorul cărţii!

Povestiri scrise de dragul celor mici

Autori G.M. Zamfirescu
Format 20,5 x 29 cm (A4)
Nr. pagini 36

________________________________

Preț: 12,00 lei
Codul produsului: CP-004

________________________________

Descriere

Citind poveștile din această carte, vei pătrunde în lumea fermecată a copilăriei, în care jucăriile prind viață și vorbesc, iar animalele fac fel de fel de năzdrăvănii.
Dacă nu ne crezi pe cuvânt, hai să por­nim alături de personajele celor trei povești într-o călătorie fascinantă! Vei descoperi că soldățeii de plumb au suflet și pot fi, uneori, cei mai devotați prieteni, vei învăța că fiecare ființă de pe pământ are un rost al ei și vei afla care este pedeapsa pentru un cățel foarte simpatic, dar și foarte… neastâm­­părat!

 

BONUS - mapă digitală

Cumpărând Povestiri scrise de dragul celor mici, poți descărca GRATUIT Fișele de lectură care însoțesc cartea. Această mapă digitală conține exerciții interactive de înțelegere a textului, exerciții de vocabular și alte activități captivante, legate de poveștile citite.

Comentarii