Cosul este gol!

SEAP-SICAP  Produsele editurii ELICART se pot achizitiona si prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice S.E.A.P. / S.I.C.A.P., telefonic sau online. La comenzile online vă rugăm să menționați la Observații că doriți publicarea pachetului în catalogul electronic S.E.A.P. - după înregistrarea comenzii vă vom contacta pentru a demara procesul de achiziție.

E-mail

Pagini din interiorul cărţii!

POVEŞTILE PRIMĂVERII

GRATUIT - Jurnal creativ de lectură

Format 20 x 26
Nr. pagini 48 + 16

________________________________

Preț: 15,00 lei
Codul produsului: AP-002

________________________________

Descriere

LECTURI • CURIOZITĂȚI • JOCURI • ACTIVITĂȚI PRACTICE

Primăvara este anotimpul speranţei, al energiei şi al veseliei. Poveştile primăverii este mai mult decât un volum de lecturi, este un adevărat cadou plin de surprize şi aventuri! Citindu-le, vei afla o mulţime de lucruri noi despre transformările naturii primăvara şi despre cum sărbătoresc animalele sosirea acestui anotimp. Vei descoperi despre ce vorbesc păsările şi florile, vei şti cum au apărut fluturii pe Pământ şi vei afla că prietenia este ceva deosebit, atât în lumea oamenilor, cât şi în lumea necuvântătoarelor.
Nu în ultimul rând, vei citi despre vedeta primăverii: Iepuraşul de Paşte. Suntem siguri că ai o mulţime de întrebări pentru el. Veşti bune: noi am reuşit să-i luăm un interviu! Citindu-l, ţi se vor dezvălui o parte din misterele care învăluie sărbătoarea Paştelui. Tot Iepuraşul ţi-a pregătit şi câteva surprize delicioase: două reţete secrete, venite chiar din bucătăria lui!

GRATUIT

Jurnal creativ de lectură - 16 pag. color

Comentarii