Cosul este gol!

E-mail

Pagini din interiorul cărţii!

Pentru vizualizare detaliată daţi click pe imaginea dorită.

Evaluare naţională clasa a II-a

Teste pregătitoare după model european. Comunicare în limba română (scris-citit). Matematică şi explorarea mediului

Autori Arina Damian, Cristina Martin
Format 20,5 x 29 cm (A4)
Nr. pagini 100

________________________________

Preț: 14,00 lei
Categorie: Clasa a II-a
Codul produsului: CLS2-013

________________________________

Descriere

Descarcă gratuit

 

Evaluare naţională (40 pagini)     


Acest auxiliar a fost avizat de Ministerul Educației Naționale, conform Anexei la Ordinul nr. 3530 din 04.04.2018, privind aprobarea auxiliarelor didactice din învățământul preuniversitar.

Prin diversitatea temelor abordate, atât la limba română, cât şi la matematică şi explorarea mediului, prezentul auxiliar se constituie într-un instrument eficace de pregătire a şcolarului pentru Evaluarea Naţională de la sfârşitul clasei a II-a.
Lucrarea este concepută după modelul testelor elaborate de M.E.N., elevii familiarizându-se cu diferite tipuri de teste:

• teste care pun accent pe înţelegerea textului citit (sunt oferite spre lectură atât texte literare, cât şi texte nonliterare/ informative);
• teste care pun accent pe scrierea unor mesaje coerente, pornind de la cerinţe specifice (exemplu: compunerea unui bilet, redactarea unui scurt text, plecând de la un şir de ilustraţii sau de la câteva întrebări);
• teste de matematică şi explorarea mediului cu un pronunţat caracter practico-aplicativ.

Rezolvând exerciţiile propuse de noi, cei mici îşi pot corecta anumite lipsuri şi se pot antrena mai bine pentru examenul de la finalul anului şcolar.

Comentarii