Cosul este gol!

E-mail

Pagini din interiorul cărţii!

Pentru vizualizare detaliată daţi click pe imaginea dorită.

Evaluare naţională clasa a IV-a

Teste pregătitoare după modelul M.E.N. Limba română. Matematică

Autori Arina Damian
Format 20,5 x 29 cm (A4)
Nr. pagini 100

________________________________

Preț: 14,00 lei
Categorie: Clasa a IV-a
Codul produsului: CLS4-013

________________________________

Descriere

Descarcă gratuit

 

Evaluare naţională (42 pagini)          


Acest auxiliar a fost avizat de Ministerul Educației Naționale, conform Anexei la Ordinul nr. 3530 din 04.04.2018, privind aprobarea auxiliarelor didactice din învățământul preuniversitar.

Prin diversitatea temelor abordate, atât la limba română, cât şi la matematică, prezentul auxiliar se constituie într-un instrument eficient de pregătire a şcolarului pentru Evaluarea Naţională de la sfârşitul clasei a IV-a.
Lucrarea este concepută după modelul testelor elaborate de M.E.N.C.S., elevii familiarizându-se cu diferite tipuri de teste:
• Testele de limba română pun accentul pe înţelegerea textului citit (sunt oferite spre lectură atât texte literare, cât şi texte nonliterare/ informative).
• Testele de matematică abordează domeniile de conţinuturi matematice (numere, figuri geometrice şi măsurări, organizarea datelor) în strânsă corelare cu domeniile cognitive (cunoaştere, aplicare, raţio­na­ment). Acest lucru conferă problemelor un pronunţat caracter practico-apli­­cativ.
Rezolvând exerciţiile propuse de noi, elevii pot corecta anumite lipsuri şi se pot antrena mai bine pentru examenul de la finalul anului şcolar.

Comentarii